Helgen började med att jag kände mig risig…men sedan from lördag em och igår söndag har jag varit piggare och jag har dessutom varit duktig med träning, ett löp&gympass vardera dagen och idag började jag dagen med en lite längre löpvända än min vanliga morgonrunda. Ikväll blir det dessutom ett spinningpass.

Har ätit en hel del frukt i helgen också. I lördags kväll gjorde jag en stor fruktsallad och igår så blev det en del frukt igen. Det är ju så gott och enkelt…och nyttigt.

Här kommer lite kort om vad jag tycker om filmerna som jag har sett i helgen, observera min nya betygsättning till höger om bilden från filmen. Vill någon se vad jag tyckte om andra filmer som jag sett eller läsa mer om hur jag betygsätter så titta HÄR.

Utan spår

Vi får följa secret service agenten Jennifer Marshs jakt efter en seriemördare. Det blir en katt och råtta jakt som kommer henne alldeles för nära.

Jag tyckte om denna film, även om det verkar lite otroligt och overkligt det som händer med tanke på internet och att Marshs skall vara specialist på området. Spännande och underhållande.

Things we lost in the fire

Ett gripande drama om en änka som sörjer sin man och makens bästa vän som är missbrukare. Kvinnan, Audrey, lämnas ensam med sina två barn som båda är gamla nog att förstå förlusten av sin pappa. Hela familjen sörjer och Audrey söker stöd hos makens bästa vän, Jerry, som hon tidigare inte haft någon kontakt med. Hon har varit negativt inställd till Jerry tidigare pga hans missbruk men vill nu hjälpa honom och samtidigt ta hjälp av honom.

Sorglig film som flera gånger grep tag i mig, livet är skört. Gillade inte Halle Berry inför denna film. Alla filmer jag sett henne i tidigare har hon varit urusel tycker jag, riktigt dåliga skådespelarinsatser. Men denna gång spelar hon övertygande och filmen var mycket bra.

Margot and the wedding

När Pauline skall gifta sig reser Margot och hennes son Claude dit på besök. Margot och Pauline har ett komplicerat förhållande, mycket värme men de är även väldigt kritiska mot varandra. Margot är inte lycklig med sin make och tycker inte om Paulines fästman vilket hon tydligt visar.

Usch vilken film trots att underbara Jack Black är med. Nicole Kidman är sådär flummig som hon kan vara men in denna film blir det bara blaj tycker jag. Trist och deprimerande film, men ändå lite underhållande.

The Front Line

Joe är en flyktning från Kongo som hamnar i Dublin. Han får jobb som säkerhetsvakt på en bank. En kvinna och en pojke från Kongo kommer snart till Dublin och Joe uppger sig vara make och far till dessa. Efter en kort tid kidnappas kvinnan och barnet och Joe utpressas att agera medhjälpare vid bankrån mot ”hans” bank.

Tyckte om den här filmen. Två historier i en när man får följa Joe i sin kamp att göra rätt och få tillbaka kvinnan och barnet och samtidigt får man förstå vad Joe, kvinnan och barnet har för verklig relation till varandra vilket grundar sig i de fasansfulla saker som skedde i Kongo innan de flydde. Känner dock att de hade kunnat göra filmen bätttre. Nu blev den lite för enkel på nåt sätt. Men en helt ok film med en del spänning.

Igår fick Roberts syster sitt andra barn. GRATTIS! En liten pojke till blev det. Vi åkte aldrig iväg till BB igår utan tänkte ta oss ut på ett besök under veckan. Så nu ska det laddas med gosedjur och babykläder, vi tänkte även laga en stor lasagne och ta med oss.

Denna veckan kommer nog gå snabbt. På torsdag jobbar jag bara till lunch, jag ska nämligen till frissan och efter det tänkte jag packa och kanske träna. På fredag jobbar vi bara halvdag och vid strax efter 15 lyfter mitt plan från Arlanda, jag ska åka och hälsa på sussi över helgen… Ska bli sååå kul, en helg i Oslo! I veckan ska jag luncha med Christina och tänkte försöka hinna träffa min lillasyster…om hon har tid förstås 😉 och sen ska vi ju ut för att hälsa på den lille nyfödde.